Welkom bij Care Academy Veluwe!

De Care Academy Veluwe biedt scholing en bijscholing voor studenten en medewerkers in de zorg. Het bijzondere aan de opleidingen is dat deze gezamenlijk worden ontwikkeld door zorgorganisaties én het onderwijs. Zodat alles wat studenten leren, theorie en praktijk, direct aansluit bij wat cliënten in de huidige maatschappij nodig hebben.

Het samenwerkingsverband is ontstaan uit passie voor onderwijs en zorg. Maar ook uit de drive om medewerkers zo goed mogelijk te willen equiperen en zo de kwetsbare mens in de samenleving, zo goed mogelijk bij te staan. Door samenwerking tussen onderwijs, zorg en welzijn en de provincie Gelderland, gaan terug naar de basis: wat is er nu echt nodig voor onze kwaliteit van dienstverlening? We willen allemaal verbetering faciliteren in de zorg. Dat gezamenlijke belang verbindt ons met elkaar. Meer weten? Neem eens contact met ons op of volg ons op LinkedIn, via Twitter en op Facebook!